Lavish

in a bottle

 

Premium

vodka line

Verwen uzelf met de Lavish Premium Vodka Line, zorgvuldig vervaardigd in Wielkopolska, Polen. Onze wodka wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is een mix van 100% fijne rogge of tarwe en zuiver artesisch bronwater, zorgvuldig gefilterd tot in de perfectie.

Lavish zet de standaard voor uitzonderlijke vodka, gemaakt op de enige manier die we kennen – gewoon geweldig.

Essence

100% pure rogge/tarwe

Made with

Artesisch bronwater

Percentage

40%

alc/vol

Size

70 cl

per fles

Premium Hemp Vodka

Nog een magische mix: vodka & hennep. Nieuwe goede vrienden. Onze nieuwe Premium Hennep Vodka is gemaakt in Polen met alleen natuurlijke ingrediënten, rauwe hennep en puur artesisch bronwater.

Bubblegum
Kush Hemp Vodka

Een gevoel van nostalgie. Onze nieuwe Bubblegum Kush Hemp Vodka is een zachte spirit met een subtiel snoeparoma en een nootachtige smaak. Met zijn subtiele roze kleur en karakteristieke bubblegumgeur brengt hij je terug naar het verleden.

Premium

Vodka

Onze rijke, maar zachte vodka wordt gemaakt in de provincie Wielkopolska in Polen en bestaat volledig uit pure, natuurlijke ingrediënten. 100% fijne rogge en tarwe en zuiver artesisch bronwater.

Acapulco Gold Vodka

Nieuw in het Lavish fles assortiment; Lavish Acapulco Gold met echte stukjes goud. Een subtiele en zachte smaak gecombineerd met hoogwaardige vodka gemaakt van 100% fijne rogge en tarwe. 

Drink_Lavish_Nederland_Lavish_Premium_Cocktails_Ready_To_Drink_Absinthe_Signature_Classics_Ultra_Extreme

Highest percentage
in top quality

Naast ons brede assortiment unieke smaken is Lavish een van de weinige merken met een hoger alcoholpercentage van 10% tot 21% in onze kant-en-klare cocktails. We hebben deze kunnen mixen met behoud van alle natuurlijke smaken in elke mix. Ook dat is magie.

Drink_Lavish_Nederland_Lavish_Premium_Cocktails_Ready_To_Drink_Absinthe_Signature_Classics_Ultra_Extreme

Become a reseller

We groeien snel. Supermarkten, slijterijen en hotels en restaurants zijn onze belangrijkste handelskanalen en we zijn altijd op zoek naar extra routes voor iedereen die ‘The Lavish Life’ wil proeven. Je vindt ons waar het feest is. Met promotieteams, op feesten en festivals, en we werken samen met artiesten en influencers die passen bij onze Lavish lifestyle.

Drink_Lavish_Belgie_Lavish_Blikjes

Home     |   Onze producten   |   Waarom Lavish   |   Word reseller   |   Contact

Lavish combineert verfijnd vakmanschap met de beste ingrediënten voor een unieke reeks intense smaakervaringen. De melanges zijn ontstaan uit liefde voor smaak en het leven, vermengd met inspiratie opgedaan tijdens reizen en ontmoetingen met mensen over de hele wereld. Prikkelende cocktails met een twist, zorgvuldig gemixt en beschikbaar voor iedereen.