Classics

with a kick

 

Ready to drink

Vodka cocktails

Verhoog je ervaring met Lavish Vodka Mixes – een mix van pure gefilterde wodka en de wereldberoemde standaard energiedranksmaak. Deze mixen zijn gemaakt zonder cafeïne of taurine en zijn niet voor doetjes. Lavish Vodka Mixes herdefiniëren de grenzen van intensiteit en smaak en bieden een opwindend drankje voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke drinkervaring.

Made without

Zonder cafeïne en taurine

Essence

Energiedrank smaak

Percentage

10%, 17%, 21%

alc/vol

Size

250 ml

per blikje

Lavish Ultra Strong Vodka Mix 17%

Lavish Classic Vodka Cocktail 10%

Lavish Extreme Vodka Mix 21%

Drink_Lavish_Nederland_Lavish_Premium_Cocktails_Ready_To_Drink_Absinthe_Signature_Classics_Ultra_Extreme

Highest percentage
in top quality

Naast ons brede assortiment unieke smaken is Lavish een van de weinige merken met een hoger alcoholpercentage van 10% tot 21% in onze kant-en-klare cocktails. We hebben deze kunnen mixen met behoud van alle natuurlijke smaken in elke mix. Ook dat is magie.

Drink_Lavish_Nederland_Lavish_Premium_Cocktails_Ready_To_Drink_Absinthe_Signature_Classics_Ultra_Extreme

Become a reseller

We groeien snel. Supermarkten, slijterijen en hotels en restaurants zijn onze belangrijkste handelskanalen en we zijn altijd op zoek naar extra routes voor iedereen die ‘The Lavish Life’ wil proeven. Je vindt ons waar het feest is. Met promotieteams, op feesten en festivals, en we werken samen met artiesten en influencers die passen bij onze Lavish lifestyle.

Drink_Lavish_Belgie_Lavish_Blikjes

Home     |   Onze producten   |   Waarom Lavish   |   Word reseller   |   Contact

Lavish combineert verfijnd vakmanschap met de beste ingrediënten voor een unieke reeks intense smaakervaringen. De melanges zijn ontstaan uit liefde voor smaak en het leven, vermengd met inspiratie opgedaan tijdens reizen en ontmoetingen met mensen over de hele wereld. Prikkelende cocktails met een twist, zorgvuldig gemixt en beschikbaar voor iedereen.