The

Originals

 

Cheers to authentic and

unforgettable flavors!

Onze tijdloze cocktaillijn is gemaakt voor iedereen met een voorliefde voor klassieke cocktails. Deze exclusieve collectie viert de essentie van eenvoud en verfijning. Onze perfecte iconische blends zoals onze whisky & cola en rum & cola zijn bedoeld voor iedereen die van zijn drankje houdt met een vleugje elegantie en een heleboel smaak. Ze kunnen het best gekoeld geserveerd worden en bieden een verfrissende en tijdloze smaakervaring.

Made with:

Premium bronwater

Essence:

Rum & whisky flavored

Percentage:

12,5%

alc/vol

Size:

250 ml

per blikje

Lavish Whisky & Cola

Lavish Whisky & Cola is een licht koolzuurhoudende, kant-en-klare cocktail die de zachte, rijke smaak van whisky combineert met de zoete, sprankelende smaak van cola.

Lavish Rum & Cola

Lavish Rum & Cola is een licht koolzuurhoudende cocktail die de krachtige en robuuste smaak van rum combineert met de zoete en sprankelende smaak van cola.

Highest percentage
in top quality

Naast ons brede assortiment unieke smaken is Lavish een van de weinige merken met een hoger alcoholpercentage van 10% tot 21% in onze kant-en-klare cocktails. We hebben deze kunnen mixen met behoud van alle natuurlijke smaken in elke mix. Ook dat is magie.

Drink_Lavish_Nederland_Lavish_Premium_Cocktails_Ready_To_Drink_Absinthe_Signature_Classics_Ultra_Extreme
Drink_Lavish_Nederland_Lavish_Premium_Cocktails_Ready_To_Drink_Absinthe_Signature_Classics_Ultra_Extreme

Word reseller

We groeien snel. Supermarkten, slijterijen en hotels en restaurants zijn onze belangrijkste handelskanalen en we zijn altijd op zoek naar extra routes naar iedereen die ‘The Lavish Life’ wil proeven. Je vindt ons waar het feest is. Met promotieteams, op feesten en festivals, en we werken samen met artiesten en influencers die passen bij onze Lavish lifestyle.

Drink_Lavish_Belgie_Lavish_Blikjes

Home     |   Onze producten   |   Waarom Lavish   |   Word reseller   |   Contact

Lavish combineert verfijnd vakmanschap met de beste ingrediënten voor een unieke reeks intense smaakervaringen. De melanges zijn ontstaan uit liefde voor smaak en het leven, vermengd met inspiratie opgedaan tijdens reizen en ontmoetingen met mensen over de hele wereld. Prikkelende cocktails met een twist, zorgvuldig gemixt en beschikbaar voor iedereen.