Signature

Cocktails

Onze nieuwste Lavish Signature Cocktails bestaan uit luxe smaken en hebben een eersteklas premium uitstraling.

Fruity

Favorites

Lavish Absinthe Cocktails zijn een sensuele mix van alsem met thujon (het actieve ingrediënt in absinthe) gecombineerd met populaire zoete smaken.

The

Originals

The Originals viert eenvoud en verfijning met tijdloze cocktails op basis van rum en whisky, gemaakt met bronwater van topkwaliteit. Proost op authentieke en onvergetelijke smaken!

Classics

with a kick

Lavish extreme is de sterkste versie van het originele Lavish wodka recept. Pure gefilterde vodka gecombineerd met de wereldberoemde standaard energiedrank smaak. Bevat geen cafeïne of taurine.

Lavish

in a bottle

Onze rijke, maar zachte vodka wordt gemaakt in de provincie Wielkopolska in Polen en bestaat volledig uit pure, natuurlijke ingrediënten. 100% fijne rogge en tarwe en zuiver artesisch bronwater.

Drink_Lavish_Belgie_Lavish_Blikjes

Home     |   Onze producten   |   Waarom Lavish   |   Word reseller   |   Contact

Lavish combineert verfijnd vakmanschap met de beste ingrediënten voor een unieke reeks intense smaakervaringen. De melanges zijn ontstaan uit liefde voor smaak en het leven, vermengd met inspiratie opgedaan tijdens reizen en ontmoetingen met mensen over de hele wereld. Prikkelende cocktails met een twist, zorgvuldig gemixt en beschikbaar voor iedereen.