Signature

Cocktails

Ready to drink

Vodka flavored cocktails

Verwen jezelf met verfijning met onze Lavish Signature Cocktail Line – een mix van luxe smaken in een eersteklas, kant-en-klare vodka cocktail. Gemaakt van eersteklas bronwater en met een alcoholpercentage van 12,5% is elke slok een feest van verfijning. Verpakt in een mat, kleurrijk blik van 250 ml, biedt deze lijn een chique esthetiek die past bij de premium smaak. Verhoog je drinkervaring met de perfecte combinatie van stijl en smaak.

Essence

Vodka flavored

Made of

Premium bronwater

Percentage

12,5%

alc/vol

Size

250 ml

per blikje

Lavish Mangotini

 

 

Lavish Cosmopolitan

 

 

Lavish Gin Fizz

 

 

Lavish Pineapple Colada

 

 

Lavish Purple Grape

 

 

Lavish Raspberry Guava

 

 

Drink_Lavish_Nederland_Lavish_Premium_Cocktails_Ready_To_Drink_Absinthe_Signature_Classics_Ultra_Extreme
Drink_Lavish_Belgie_Lavish_Blikjes

Become a

reseller

We groeien snel. Supermarkten, slijterijen en hotels en restaurants zijn onze belangrijkste handelskanalen en we zijn altijd op zoek naar extra routes naar iedereen die ‘The Lavish Life’ wil proeven. Je vindt ons waar het feest is. Met promotieteams, op feesten en festivals, en we werken samen met artiesten en influencers die passen bij onze Lavish lifestyle.

Drink_Lavish_Belgie_Lavish_Blikjes

Home     |   Onze producten   |   Waarom Lavish   |   Word reseller   |   Contact

Lavish combineert verfijnd vakmanschap met de beste ingrediënten voor een unieke reeks intense smaakervaringen. De melanges zijn ontstaan uit liefde voor smaak en het leven, vermengd met inspiratie opgedaan tijdens reizen en ontmoetingen met mensen over de hele wereld. Prikkelende cocktails met een twist, zorgvuldig gemixt en beschikbaar voor iedereen.